martes, 29 de mayo de 2007

VIDEOCLIP PALMERA (III): Qui la va plantar?



Hola a tothom! Com cada dimarts us penge la nova entrega del videoclip educatiu de la palmera. Ja coneixeu algunes de les característiques. El tema d'aquest capítol és la història, l'origen de la palmera a Elx. És un material per a treballar de forma transversal ja què ens permet conèixer la cultura àrab, tan present actualment en la realitat escolar.

En l'etapa d'infantil podem fer un projecte de treball a partir del vídeo, per tal de descobrir qui eren els àrabs,còm vivien, les seues costums i la seua música... I veure que de ells hem heretat moltes coses que veiem al nostre voltant, i que sentim nostres, per què els Patrimonis Culturals són de tots, i hem de cuidar-los per tal de conservar-los.

2 comentarios:

Silvia dijo...

Hola Isa!! Estic impresionada amb el teu blog, m´agrada moltísim de veres, aquests videos sobre les palmeres m´agraden molt, a més de tot, el que dius que es pot treballar, la ciutat, tot està preciós. Está molt bé tot el que has fet i crec que és un gran i importantísim treball el que estas fent, de eixir a grabar, penjar-ho al youtube, diu molt de tu, enhorabona segueix així! Silvia

Isa dijo...

Moltes gràcies Silvia! La veritat és que tot esforç té la seua recompensa i m'alegre que t'agraden els vídeos!

Fins i tot els vídeos estan pensats per a treballar molts temes a l'aula. Però una de les aplicacions que podem fer és la de grabar un vídeo durant una excursió, així fem més participatiu el treball e involucrem més als nostres alumnes.

Gràcies de nou per col·laborar! Salutacions!