jueves, 31 de mayo de 2007

Mirada cap a enrere...



Aquest blog o vlog, bitàcora, o punt de trobada va nàixer el dia 1 de maig com treball d'assignatura de Noves Tecnologies Aplicades a l'Educació, de Magisteri de la universitat d'Alacant. D'això fa ja un mes...


He après què és un weblog, què és un vídeo educatiu i les seues aplicacions didàctiques, he aprés a penjar vídeos i l'he utilitzat per posar un material original com exemple de vídeoclip educatiu per als alumnes d'infantil. He descobert que hi ha molts col·legis que dissenyen i produeixen els vídeos educatius...


Mitjançant el weblog, i l'ensenyament digital, a distància, aprenem molt, perquè aprenem a seleccionar i organitzar millor la informació que cerquem.


Per una banda crec que tinc algunes entrades que no són certament acadèmiques, com "Cinema Solidari", no obstant això la transversalitat era un dels aspectes que volia reflectir en aquesta bitàcora. La interculturalitat ha sigut el tema treballat, des del cinema, des del videoclip, des de les notícies comentades, etc.


Em preocupava l’estètica del weblog, volia que fora agradable a la vista per a aconseguir visitants, lectors i sobretot colaboradors. Per què un dels aspectes més motivadors d’aquest treball han sigut els comentaris dels companys. Ells són els culpables de que només arribar a casa encenguera l’ordinador per veure si havien contestat a les preguntes que havia formulat o si havien vist el videoclip de la setmana, com si d’una sèrie es tractara. Fins i tot li’ls formulava endevinalles, per jugar una mica… A tothom gràcies!

No hay comentarios: